Inside Bosona

På Götaholmaren (Klicka här) kan man läsa lite spännande intervjuer med några Bosona spelare och även med Coach Sean Grebovic. Rekomenderas!
Eftersom det inte har hänt något nämnvärt hos Bosona sen den senaste matchen mot United Africa bjuder vi bloggen på lite underhållning.

Sean går in på apoteket med sin son. Sonen får syn på hyllan med kondomer och frågar sin pappa:

- Vad är det?

- Det kallas för kondomer min son, svarade Sean. Män använder dem för att ha säker sex.

- Jaha, säger sonen. Det har jag hört talas om i skolan.

Han plockar fram ett tre pack och frågar pappan:

- Varför är det tre i den här förpackningen?

- Den där förpackningen är för Almedin. En för fredagen, en för lördagen och en för söndagen. Sonen plockar då fram ett sexpack och frågar:

- Men vilka är de här för då?

- De är för Jazz, svarar pappan. Två för fredagen , två för lördagen och två för söndagen.

- Wow! utbrister sonen. Men vilka använder de här då??? frågar han och plockar fram ett tolvpack.

- De där är för gifta män som mig, suckar Sean. En för januari, en för februari, en för mars...

True story...


/J


 

Forza Bosona!

Nattens UGGLA!

Hej på er . En liten kort version utav filmen jag just såg. Bruce Lee spöade allihopa. Asgrym!

 

Nu över till matchen som spelades idag. Africa var tuffa som vi förutspådde och det blev en kamp på plan. Varken det ena eller det andra laget gick segrande ur striden, matchen slutade 0-0. Man kunde nog efter matchen se att båda lagen iallfall är nöjda över att inte ha förlorat.

Måste berömma laget för en bra insats ett extra plus till Nima the Dragon som kommit tillbaks och spelade 90 minuter klanderfritt, Ermin  aka "Flash" aka "Blixten" aka "Kaka" gjorde en fin insats. Men grymmast tycker vi att Betim THE GIANT top model var. Ägde rent ut sagt matchen.. Han vann matchen i matchen. Och såklart backlinjen som gjorde en stabil insats.

Nima som jag nämde nyss fick jag även tag på i omklädningsrummet efter matchen. Han var villig o ställa upp på en snabb intervju gratis. Inte som Martin mutumba. ...

Nimas kommentarer efter matchen. P.S. Flash skymtade förbi i videon. D.S

 

Fick även en kort intervju med tränaren och den ständigt kämpande Sean Greba Grebovic efter matchen... Hör kommentarena HÄR...

Har även en liten intervju till som är på uppgång, en liten intervju med en stor profil i BOSONA!. 

Men den får ni se imorgon. :)


Som sagt nöjda över poängen och glada för att det är helg.

 

Kom ihåg. Modet att försöka är större än att inte försöka alls.

 

Ha de gött nu :D

 

XoXo   GOSSIPGUY :D

 

Forza Bosona!

Inför Matchen!

som sagt.. match imorgon och inga konstigheter alls. Det enda frågetecknet som existerar just nu är vem som kommer överraska o ta med sig bananer imorgon till matchen.. Behöver energi i halvlek mot ett starkt lag...
För att man verkligen ska känna vad som gäller så har jag laddat upp med o kolla dessa videos på youtube.. hade lätt kunnat lägga in 3 timmar av inspelat material på min gode vän zalle.. men jag tyckte att det inte behövdes.. så ja ladda upp detta klippet.. Får sååå mycket inspiration att jag nästan vill börja gråta.. Mina hårstrån lever ett eget liv .. jag drömmer mig bort...
Hör hur det ekar... oooo,  ooo, ziooo, ziiioooo, ziiiiizzooooo,, ziiizzoooo,, ziiizoooo, zizoooo, zizoooo. ZIZOOO.. ni vet vem jag snackar om .. den bäste genom tiderna.. Zinedin Zizou Zidane.. Njuuuut o inspireras.. #mce_temp_url#
P.s.. Under morgondagen kommer det komma en intervju med en härlig lirare.. Ni får klicka in o kika imorgon innan matchen..
XoXo GossipGuy
Like michael jackson once said.. They dont give a fuck about us.. But we do!
FORZA BOSONA!!!
Forza Bosona!

Harmoni och sexpoängsmatch

Det va längesen sist men nu är vi tillbaka, med nya heta inlägg som får Div.6 att skaka!

Efter förra veckans otroligt sköna seger mot Marieholm har Bosona laddat om inför säsongens kanske viktigaste match. Det är våra kära motståndare United Africa, vilka vi aldrig tycks bli av med.
Dessa matcher brukar bjuda på stor underhållning, både spelmässigt och publikmässigt.
I år, liksom åren innan, betyder matchen väldigt mycket för båda lagen. Man ligger just nu etta respektive tvåa men lika många poäng, och en seger innebär pole position.
Den mentala biten kommer att vara avgörande för FC Bosona. Laget vet redan vad de kan prestera spelmässigt om alla ligger topp och gör sin uppgift. Det gäller bara att göra det...

Avspark Torsdag 23/6 Kl. 19.30 på bläsebovallen.

För övrigt har Bosona kämpat på, det återstår endast två matcher och en träning innan en välförtjänt semester. Laget är väl medvetet om hur mycket det skulle betyda om man vinner de två återstående matcherna.
En harmoni som annars är given i laget har under en kort period saknats, men återfinns nu som vanligt. Det negativa molnet, som inte bara är vanligt utan nästan obligatoriskt under en säsong har blåst vidare.

En fråga som vi på bloggen ofta får är varför vi inte skriver om andra lag eller om Div. 6 för övrigt.
Det finns flera enkla svar på denna fråga.
För det första finns det flera andra bloggar som sköter detta med bravur, ett exmpel är Götaholmaren, här kan man läsa om alla lagen, få information om resultat och införrepotage innan varje match. En riktigt bra blogg!
För det andra heter bloggen FCbosona.blogg.se, vilket som namnet antyder innebär att vi fokuserar på att ge er all information om Bosona som ni inte kan läsa i övrig media.
För det tredje så är vi (läs Jag, då övriga är för lata) som skriver själva spelare i FC Bosona. Laget väljer att fokusera ytterst lite om de övriga lagen i serien utan tar match för match med fokus på sitt egna spel.

Victory at all costs, victory in spite of all terror, victory however long and hard the road may be; for without victory there is no survival.
-Winston Churchill

/J

Forza Bosona!
RSS 2.0