Inför Real Maskin

Efter en massa om och men lyckades jag komma förbi vakterna och kunde följa FCBs träning i torsdags. Coach Muslimovic hade lagt fokus på det offensiva spelet som verkar bli bättre och bättre. A.Hadzic, D.Kurbasic, S. Grebovic och M.Ahmadyan visade prov på hunger och målkänsla. Noterbart var att N.Ahmadyan tränade själv vid sidan om, om detta beror på skadan han drog på sig mot Palestinska återstår att se. 

Enligt säkra källor kommer Coach Muslimovic ställa upp med följande lag imorgon:

            -Ado-
Eddie - Tin - Jasmin - Mirza
   Amir - Darmin - Damir
  Tommy - Sean - Mehrad

Om Nima "Maicon" Ahmadyan verkligen är skadad eller om det är ett taktiskt drag från Coach Muslimovics sida är jag inte säker på. Ni kanske även reagerar starkt på varför Elvedin "Riquelme" Delibasic saknas?: Det beror på att han är avständ då han har tre gula. Jag vill även uppmärksamma att Mehrad Ahmadyan är tillbaka från sin tid i Lecce (utlånad) och kommer antagligen få starta. Mitt tips är 4-1 till FCB och Edison "Alves" Avdija startar målskyttet!

Forza Bosona

N.A
 
Forza Bosona!

Aktuellt i laget

Nu efter 10 spelade matcher i dv.7 finns det ett par saker som är tydliga. FCB ångar på i 7an med en vinnarmentalitet som inte skådats förut. 8 vinster - 2 oavgjorda - 0 förluster, förklarar allt. Samtliga spelare har varit otroligt duktiga rätt igenom men en spelare som jag skulle vilja lyfta fram är: Jasmin Hrvat; Som har visat att han tydligen är de stora matchernas man! Med två mål mot Palestinska (på två möten) har han bevisat att han dessutom är div.7s målfarligaste mittback.

Skador
Eldin Talic: Har nu påbörjat rehabilitering och förväntas vara tillbaka efter sommaruppehållet.

Ermin "Kaká" Aganovic: Har haft lite problem med knäna men ska nog vara tillbaka snart innan uppehållet.

Amir Hadzic: Som hade vart borta ca 1 månad p.g.a. en knäskada gjorde comeback i söndags mot palestinska. I en intrevju säger han: "Jag känner mig starkare än någonsin!" Detta bevisade han genom att näta!

Nima "Maicon" Ahmadyan - ???: FCB:s offensiva högerback gick av efter 60 min i söndags efter att ha åkt på en hemsk smäll. Men hur allvarligt det är vill FCB inte uppge. 

Ps. Håll koll på denna blogg fr.o.m nu. Efter en massa strul om rättigheter har vi här på redaktionen löst tvisten med canal+ och kommer nu med jämna mellanrum hålla er uppdaterade.


N.A.


Forza Bosona!

Uppladdning, bloggen is back!

Efter en lång tid av planering och förarbete är nu den omtalade Bosonabloggen tillbaka!
Det är några dagar efter den viktiga segern mot Palestinska och dagen innan den viktiga matchen mot Jedinstvo.
Idag är det uppladdning som gäller, med vila, mycket vatten och god mat. Nu är det dags att åka iväg och träna småpojkar, bosonas ungdomssatsning.

Rom byggdes inte på en dag, Forza Bosona!!

J


Forza Bosona!
RSS 2.0