FCB Kollen

Det är bara 4dagar kvar till Div.7:s seriefinal: Fc Bosona - United Africa. En seger för FCB innebär en säkrad uppflyttning till div.6. Detta inlägg handlar inte om den kommande macthen utan en uppdate på vad som hänt under veckan.
I måndags spelades en b-lagsmatch mot Elisedals Is, en tillställning som slutade i FCBs favör. Truppen som var uttagen var ganska A-lags betonad. I en interjvu med Coach Muslimovic får vi detta svar angående truppen:

"Meningen är först och främst att få igång vissa spelare som har varit skadade. Sedan vill jag ju att alla ska vara i storform tills på söndag! Sen känner jag även att vissa spelare behöver förbättra konditionen, precis därför är de uttagna."

En positiv överraskning var att Nima Ahmadyan fick inta rollen som balansspelare. Något som kan verka som galenskap men som i efterhand visade sig vara ett genidrag från Coach Muslimovics sida. Matchen slutade 4-1 till FCB där D.Muslimovic gjorde 1-1 -- Sean Grebovic 2-1 -- 3-1 gjordes av ingen annan än Nima "Maicon" Ahmadyan (Hans första mål i FCB-tröjan) -- Sean Grebovic 4-1.

Det verkar inte som att något kan stoppa FCB. Man är i storform och spelar stundtals en fotboll som hör hemma i de högre divisionerna. Innan söndag kommer ett ytterligare inlägg där ni får en resumé om tordagensträning och information om seriefinalen.

IDEMO U AFRIKU!!

// Nima

Forza Bosona!

För mycket av det goda?

Kan det bli för mycket av det goda?
Det är frågan många ställer sig just nu, svaret är ett och detsamma från samtliga, absolut inte!

Efter gårdagens seger mot Skogshyddans med hela 7-1 där vårt Bosona visade upp sig a la Barca är det återigen dags för en match, redan ikväll. Det är dock B-laget som samlas idag på Kviberg för att ta emot Elisedals IS för en underhållande match.
För Bosona är detta återigen en mindre viktig match och bli inte förvånade om vissa ser på matchen som ett träningspass. Dock säger man ju inget annat än att match är den bästa träningen...

Hala Bosona!

J

Forza Bosona!

Inför FC Bosona - Skogshyddans IS

Med bara fyra matcher kvar att spela och United Africa tätt bakom kommer FC Bosona till dagens match med bara en tanke i huvudet, tre poäng.
I veckan har träningarna som vanligt varit bakom stängda dörrar vilket gör att vår rapportering blir något svagare inför mactherna. Vi har dock lyckats få tag på vår gedigna källa som avslöjar att stämningen i truppen är på topp och att man trots den enorma pressen fortfarande känner sig lugna.

"Det viktigaste för oss just nu är att fokusera på en match i taget, vi har allting i våra egna händer och fötter och måste därför hålla oss på jorden och förbli obesegrade. Det finns inga lätta matcher!"

Mycket av detta beror troligtvis på en bra insats i den senaste B-lags matchen där flera spelare luftades. Inte minst minns att vår egen Coach Muslimovic avgjorde matchen med ett fantastiskt solomål.

Enligt Bosonas egen hemsida ser truppen ut på följande vis:

  1. Darmin M
  2. Amir H
  3. Avdija E
  4. Kenan D
  5. Sean G
  6. Tin V
  7. Nima A
  8. Almedin B
  9. Mirza D
  10. Elvedin D
  11. Galib D
  12. Xhavit S
  13. Tommy L
  14. Raad A
  15. Emir N
  16. Jasmin H
Vi ser inga större överraskningar förutom att Coach Muslimovic själv finns med. Antagligen har han återigen fått upp suget efter B-lag matchens succé.
Självklart kommer vi att finnas på plats (Kviberg) 17.00 ikväll för att bevittna ännu en seger för FC Bosona!

J

Forza Bosona!

Fotbollsskola

Runt om i landet pratas det väldigt mycket om FC Bosonas nystartade fotbollsskola. Ett antal spelare har tagit på sig ansvaret och driver träningar och matcher för pojkar födda 2000-2001. Responsen har varit extremt positiv.

"Tränarna är fantastiska, de ger barnen en bra grund att stå på och min son längtar till varje träning och match"
säger en förälder.

Enligt Bosonaledningen själva är målet att inom ett par år ha en etablerad ungdomsverksamhet med flera ålderklasser i både flick- och pojklagen.
-Det är ungdomarna som gör en förening, inget herrlaget! Säger Sean Grebovic, ass. tränare för herrlaget och en av grundarna till FC Bosona.

Vi har försökt få tag på en utav tränarna till pojklaget, dock utan resultat. Vi återkommer med en intervju inom kort.

J

Forza Bosona!

Inför Lerums IS C - FC Bosona, Reservklass 3A

Efter en enormt viktig seger i den tuffa matchen mot BK Wobbler för A-laget väntar nu ett kortare uppehåll. Inte förrän 26e september är det dags för match mot Skogshyddan.
Lyckligtvis finns det ett antal matchen i B-lagsserien där spelare kan luftas och hållas i form. Ikväll är det dags för en match mot ett mycket starkt Lerum.
Lerum ställer enligt källor upp med ett rutinerat lag som spelar en attraktiv fotboll. Målskillnaden talar för sig själv då man har gjort otroliga 70 mål på 13 spelade matcher. Det blir ingen lätt match för vårt Bosona!

Coach Muslimovic har på grund av okända anledningar valt att inte publicera truppen i förhand. Undertecknad anar att det är utav taktiska skäl.
Dessutom avslöjar säkra källor att matchen kommer att användas till att testa ett antal nya taktikter och ideér som diskuterats de senaste träningspassen.
För övrigt hölls den senaste träningen bakom stängda dörrar, vilket bäddar för en helt del överraskningar som vi spännande ser fram emot.

På skadefronter har Bosona sedan tidigare mittbacken Tin Vukusic och långtidsskadade Eldin Talic.
Ett nytt namn som kommit upp på listan är Nima Ahmadyan, dock utav okända anledningar.

J


Forza Bosona!

News

Efter sommaruppehållet var alla FCB-fans oroliga över att vinnandet kanske skulle ta slut. Men faktum är att FCB har inlett andra halva av säsongen med 2 vinster (av 2 matcher totalt). Även om spelet inte riktigt har vart på topp, har vinnarmentaliteten blivit ännu starkare. Med två otroligt viktiga och svåra vinster över Jedinstvo och Wobbler har man satt en fot in i div.6.

Träning 2010-09-06


Coach Muslimovic la mycket tyngd på spelarnas rörlighet under match och matchliknande situationer. Periodvis såg det riktigt bra ut från vissa håll.

Skadade:
Eldin Talic
Tin Vikusic
Forza Bosona!
RSS 2.0