Konstant rörelse

Det händer saker i FC Bosona hela tiden. Nya spelare värvas, tränings- och cupmatcher spelas och uppladdningen inför säsongen pågår för fullt.

För en kort stund sedan spelade Bosona match mot Lunden i östra cupen. Tyvärr blev slutresultatet 4-1 till Lundens fördel efter en svag andra halvlek utav Bosona.

Vi tackar Lunden för en underhållande match och önskar de lycka till i fortsättningen.

För FC Bosona gäller det att diskutera matchen nästa träning, lära sig av misstagen och blicka framåt. Det finns alltid något positivt att ta med sig från varje match.

Ett längre inlägg med fler uppdateringar kommer i dagarna.

Stand by.

/ J

Forza Bosona!

Ronaldo

Förra veckan fick jag ett önskemål av Ermin att skriva ett inlägg om Il fenomeno Ronaldo! Jag har försökt komma på ett rättvist sätt att hylla denna otroliga fotbollspelare. Men hur hyllar man historiens kanske bästa? Att skriva om hans titlar och lägga upp en massa olika klipp känns lite blasé.
Här är ett försök i alla fall (klicka för att se i större format):






//N

Forza Bosona!

Kad si rekla da me volis

Här är ett kort inlägg om kärleken alla vi har gentemot vårt kära FcB. Det är mer än en klubb i våra ögon. Jag personligen har vart med och upplevt hur denna förening har vuxit till något enormt. I vilket fall tänker jag inte förklara mina känslor i detta inlägg utan om något annat. I lördags spelade FcB match mot Götaholm. En match som slutade 4-3 i FcB:s fördel. Det som jag tycker ska betonas något extra är segermålet. Målet gjordes av Elvin Motovac, FcB talangfulle ytter! Målet kanske inte var det snyggaste men ack så viktigt. Men denna unge man vann alla våra hjärtan när han efter målet firade genom att kyssa klubbmärket. Om han gjorde det för att smöra eller om det är verkligen kärlek han hyser återstår att se (haha), men vackert var det i alla fall !!


//N

Forza Bosona!

2011

(I princip) Tack vare mig och Tommy lever drömmen om att FcB ska vara ett mulitkulturellt lag vidare. Missuppfatta mig inte , det är en ära att spela med dessa underbara och samtidigt riktigt skumma människor. Som Iranie har jag lärt mig en del under åren sedan 2008. Förutom en massa fula ord har jag lärt mig en massa om en helt ny kultur. Med detta sagt vill jag bara sprida denna varning till resterande div.6-lag.

FcB må vara rädda för korsdrag, vi kanske inte tycker om att ha öppet fönster i närheten av våra nyduschade kroppar och VI ÄR PANIKSLAGNA NÄR VI KÄNNER ATT VI HAR FEL...men en sak är säker...FcB fruktar INTE div.6

Bring It On


/N

Forza Bosona!
RSS 2.0