Inför Skoghyddans Is - Fc Bosona

Imorgon spelas Bosonas 4:e Division 7 match. Hur har det sett ut under veckan? Hela laget har i princip varit samlade under hela veckan. Träningarna är fortfarande fokuserade på disciplin samt taktiska förbättringar. Vinnarinstinken är som sagt tillbaka i det nytända Bosona, men denna gång finns ännu en ingrediens med; Ödmjukhet. Spelarna har fötterna på jorden och tänker inte göra samma misstag som man gjorde förra säsongen. Alla vet nu att nyckeln till framgång är blod, svett och tårar!

Just inför matchen imorgon kommer det öppnas upp lite plats i laget då ett par spelare är skadade, det betyder att man ska kriga och visa att man hör hemma i startelvan.

Innan matcherna ska jag försöka plocka ut en eller flera spelare som jag tycker har vart hetast och visat formen under träningarna:
Nu inför denna matchen tycker jag att alla ska se upp för Fc Bosonas unga och talangfulla mittback Jasmin Hrvat. Under 2010 har han gång på gång visat att han är målfarlig i luftrummet och imorgon är det hans tur att näta!



Forza Bosona!

The new and improved

Detta är en klubb som hela tiden strävar efter utveckling och förbättring. Den största skillnaden iår är manskapet. Inte nog med att truppen är bred denna säsong men vi har även ett riktigt B-lag nu. Detta innebär en konkurrens
som inte går att jämföra med förra säsongen. Nu har alla chansen att kriga sig in i startelvan i A-laget.

Dessutom är en ungdomsverksamhet på gång vilket betyder att vi tänker vara kvar i fotbollssystemet ett x antal generationer framöver.

Håll utkik efter nästa inlägg där det kommer pratas om matchen mot Skogshyddans IS!


Forza Bosona!
RSS 2.0