FCB Kollen

Det är bara 4dagar kvar till Div.7:s seriefinal: Fc Bosona - United Africa. En seger för FCB innebär en säkrad uppflyttning till div.6. Detta inlägg handlar inte om den kommande macthen utan en uppdate på vad som hänt under veckan.
I måndags spelades en b-lagsmatch mot Elisedals Is, en tillställning som slutade i FCBs favör. Truppen som var uttagen var ganska A-lags betonad. I en interjvu med Coach Muslimovic får vi detta svar angående truppen:

"Meningen är först och främst att få igång vissa spelare som har varit skadade. Sedan vill jag ju att alla ska vara i storform tills på söndag! Sen känner jag även att vissa spelare behöver förbättra konditionen, precis därför är de uttagna."

En positiv överraskning var att Nima Ahmadyan fick inta rollen som balansspelare. Något som kan verka som galenskap men som i efterhand visade sig vara ett genidrag från Coach Muslimovics sida. Matchen slutade 4-1 till FCB där D.Muslimovic gjorde 1-1 -- Sean Grebovic 2-1 -- 3-1 gjordes av ingen annan än Nima "Maicon" Ahmadyan (Hans första mål i FCB-tröjan) -- Sean Grebovic 4-1.

Det verkar inte som att något kan stoppa FCB. Man är i storform och spelar stundtals en fotboll som hör hemma i de högre divisionerna. Innan söndag kommer ett ytterligare inlägg där ni får en resumé om tordagensträning och information om seriefinalen.

IDEMO U AFRIKU!!

// Nima

Forza Bosona!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0