Harmoni och sexpoängsmatch

Det va längesen sist men nu är vi tillbaka, med nya heta inlägg som får Div.6 att skaka!

Efter förra veckans otroligt sköna seger mot Marieholm har Bosona laddat om inför säsongens kanske viktigaste match. Det är våra kära motståndare United Africa, vilka vi aldrig tycks bli av med.
Dessa matcher brukar bjuda på stor underhållning, både spelmässigt och publikmässigt.
I år, liksom åren innan, betyder matchen väldigt mycket för båda lagen. Man ligger just nu etta respektive tvåa men lika många poäng, och en seger innebär pole position.
Den mentala biten kommer att vara avgörande för FC Bosona. Laget vet redan vad de kan prestera spelmässigt om alla ligger topp och gör sin uppgift. Det gäller bara att göra det...

Avspark Torsdag 23/6 Kl. 19.30 på bläsebovallen.

För övrigt har Bosona kämpat på, det återstår endast två matcher och en träning innan en välförtjänt semester. Laget är väl medvetet om hur mycket det skulle betyda om man vinner de två återstående matcherna.
En harmoni som annars är given i laget har under en kort period saknats, men återfinns nu som vanligt. Det negativa molnet, som inte bara är vanligt utan nästan obligatoriskt under en säsong har blåst vidare.

En fråga som vi på bloggen ofta får är varför vi inte skriver om andra lag eller om Div. 6 för övrigt.
Det finns flera enkla svar på denna fråga.
För det första finns det flera andra bloggar som sköter detta med bravur, ett exmpel är Götaholmaren, här kan man läsa om alla lagen, få information om resultat och införrepotage innan varje match. En riktigt bra blogg!
För det andra heter bloggen FCbosona.blogg.se, vilket som namnet antyder innebär att vi fokuserar på att ge er all information om Bosona som ni inte kan läsa i övrig media.
För det tredje så är vi (läs Jag, då övriga är för lata) som skriver själva spelare i FC Bosona. Laget väljer att fokusera ytterst lite om de övriga lagen i serien utan tar match för match med fokus på sitt egna spel.

Victory at all costs, victory in spite of all terror, victory however long and hard the road may be; for without victory there is no survival.
-Winston Churchill

/J

Forza Bosona!

Kommentarer
Postat av: Tin

Bra artikel J!

2011-06-22 @ 10:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0