Premiär i Femman.

Tjena bloggen och alla mina kära läsare, efter ett kort uppehåll är vi tillbaka.
Men nu är vi fit for fight igen!! Vi är som alla redan känner till uppe i division 5 där vi redan spelat mot Mossen, som enligt experterna tippas vinna i år. Matchen slutade 1-1 och det var en grym premiär med en fin publik på Guldhedens IP.
Sadik Belouati (nr 8 ) som spelar i Mossen gav sin syn på matchen så här:

Vi börjar matchen riktigt bra första 20-25 skapar vi väldigt många lägen. Och bollen ska vara i mål 2-3 gånger. Vårt presspel fungerar bra och vi är samlade som försvar. Sen kommer bosona in i matchen och hittar en yta mellan vårt mittfält och backlinje. Utan att direkt skapa något. Efter första halvlek så skall vi ha ett bättre resultat än 0-0!

Andra halvlek blir väldigt konstig. Svänger väldigt mycket. Inte så mycket lägen från vår sida och bosona kommer in mer och mer i matchen. Blir några straffsituationer i andra bosona får ingen, vi får en. Kändes verkligen som skänkt från ovan.

Mossen kan efter en retur på straffen sätta 1-0. Sedan kommer kvitteringen och matchen slutar oavgjort.

Belouati fortsätter:

En klassisk premiär match som innehöll väldigt mycket. Skönt att ha fått den avklarad. Och nu kan båda lagen blicka framåt. Viktigt för båda lagen att inte kamma hem en nollpoängare i premiären.

Belouati önskade oss i Bosona en fin säsong och vi Önskar självklart Mossen en bra säsong där vi hoppas att sista matchen i Serien avgör allt!! :D

Som sagt, Vi lämnade "Lilla Allsvenskan" (Div 6) som seriesegrare!!! och kan därmed luta oss tillbaka och läsa Götaholmarens blogg med en skön känsla. L.Allsvenskan känns spännande och vi får se vem som är starkast i år.

Bloggen kommer få en mer personlig touch den här gången och vi kommer följa de andra lagen i serien samt få lite mer intervjuer och annat smått och gott.. Vi kommer vara på hugget när det gäller spännande nyheter!!!

Nu är det dags att börja förbereda sig inför träningen som börjar 21.00!!

Hemmapremiär på FREDAG och ni kan vänta er en fullspäckad blogg innan dess!!