ÄNTLIGEN!

Vi är tillbaka igen!
Efter ett uppehåll på närmare 2 månader så är vi tillbaka. Det har varit lite strul med bloggen men det är något vi ska ta tag i.
Har kontaktat ett it-proffs som löste mitt problem..

Iallafall, tänkte bara ta lite kort om matchen vi spelade i fredags mot Lekstorp. En otroligt svidande förlust med 2-0 innebär att vi är tillbaks där vi var innan. Det är 4 matcher kvar av serien och vi har allt i våra egna händer.

Matchen imorgon mot Västkusten blir en ruggigt bra match o spela. Och kommer det mycket publik så kommer de få se en bländade vacker fotboll spelas. Bläsebovallen!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nog om matcherna, nu ska vi över till det mer roliga som har hänt.
Sommaren var perfekt med massor av sol, glass och brudar.  Har lite bilder som kommer ut inom kort som ska redovisa sommarens händelser. Ska försöka även kolla om de funkar o blogga från mobilen vilket hade gjort allt mycket lättare.

Träningen vi hade i torsdags bjöd på ett häftigt väder. Det började hagla helt plötsligt och efter 9 minuter så såg det ut som att det snöat på Bläsebovallen. När vi gick ut på planen så kom vår egen IceMan Darmin med en klockren kommentar. Han böjde sig ner o tog upp lite hagel och, jag citerar de exakta orden, sa: Kan ni tänka er att det här har varit där uppe.  Och så kollade han upp mot himlen och fortsatte. Det här var så högt upp och nu är det här. 
hahahahahahahah
ahahahahhahahahahahahahhahahah


Han borde satsa på raketforskning, ett sånt geni ska inte spela fotboll :P


Nu är det dags för sängen! Förberedelserna inför matchen imorn har gått utmärkt idag och jag räknar med att kunna vara 180 procentlig imorgon.

vi hörs snart igen...

XoXo Gossip Boy!
Forza Bosona!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0