Lördagens festligheter

Lördagen är bokad för alla Bosonas spelare och ledare. En gemensam dag med fotografering och internmatch.
På hemsidan finns information om detta för spelarna, här kommer lite ytterligare information om fotograferingen.

Det är dags för både juniorer och seniorer att ta lagfoto. För att det ska bli så bra som möjligt är det självklart bäst om alla kan vara där, så försök att komma till detta även om ni inte kan spela matchen. Skadade spelare också naturligtvis.
Jag tänkte, för att fotot ska bli så bra som möjligt att vi inte har några underställ på oss. Det blir absolut snyggast om ni visar lite kött. Det kommer inte vara speciellt kallt, och ni kommer överleva dessa minuter.
En snygg frisyr är inget måste, dock kommer massa brudar att se bilderna (kommer finnas på facebook) så för er egen skull vill jag att ni gör som Sean och klipper er innan. Smink kommer att finnas på plats, jag antar att bland annat Amir från seniorerna och någon mer från juniorerna kommer ha med sig detta, ni verkar väldigt måna om ert utseende.
Jag kommer att förbereda ganska mycket så allt detta kommer inte ta speciellt lång tid.

Efter allt detta är det dags för internmatch. På hemsidan finns lagen, som vanligt så kommer Seans lag att förlora. Vi vinnare kommer absolut inte att reta honom för detta resten av kvällen......

Har ni några frågor, hör av er i gästboken.

/ J

Forza Bosona!

Kommentarer
Postat av: Konkurrans

En bättre Bosona blogg än den här kanske?

2011-03-26 @ 21:27:22
URL: http://www.nattstad.se/FCBosona

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0