Bosonanytt

Det va ett tag sen bloggen uppdaterades, det är vi väl medvetna om. Vi vill tacka våra tusentals trogna läsare för visat tålamod.

Vad har då hänt i Bosona under veckan? Undertecknad har inte kunnat delta på träningar under tiden som gått men jag har hållit mig uppdaterad via trovärdiga källor.
Försäsongen fortsätter, man gör allt för att pricka den slutgiltiga formen och när det snart börjar lida mot sitt slut gäller det att finslipa på detaljerna.
Det återstår inte många träningar och matcher innan säsongen är drar igång och då gäller det att ha testat spelare, positioner och taktiken. Det kommer Bosona säkerligen ha gjort fram tills dess.

Imorgon väntar en träningsmatch mot Utbynäs SK. Flera av Bosonas unga spelare har historia i Utbynäs ungdomslag. En fin förening med ett duktigt a-lag i Div. 5.
Bosona hade igår en tuff träning där man jobbade mycket på kondition, uthållighet och snabbhet. Detta, kombinerat med ett taggat lag på Bläsebovallen kommer bli en tuff utmaning för rutinerade Utbynäs.
Vi hoppas som vanligt på en underhållande match.


Slutligen vill vi på bloggen gratulera vår egen Johnny Castle, Tommy "Tommyslav" Lundqvist för en väl genomförd danstävling. Vi bjuder här på några bilder.




/ J

Forza Bosona!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0