Bosona matchar..

Stormen av matcher fortsatte idag för Bosona. Det var som vi tidigare nämnt BK Wobbler som hälsade på oss på Bläsebovallen. Matchen slutade 3-1 till Bosonas fördel, man kontrollerade matchen från början till slut och kunde även fått in 2-3 bollar till. En komplett matchrapport kommer på hemsidan i dagarna.

Haris Memisevic fick förvånat nog spela i tröja nr 11, en tröja som vanligtvis tillhör anfallaren Sean Grebovic.
Många tror att detta var ett fult knep av Sean som kämpar för att behålla sin plats i den tuffa konkurrensen, låt oss förklara varför....
Sean har öst in mål de två föregående säsongerna. Han har vunnit skytteligan och är väldigt mån om att statistiken följs upp när han har hittat målet. Detta ska han självklart han en stor eloge för. Men (det finns alltid ett men), något som många inte vet är att Sean även leder en annan liga, "målchansmissarligan". Enkelt sagt, han missar väldigt många målchanser innan en eller två sitter.
Uppföljningen utav statistik är ett genidrag utav herr Grebovic då många stirrar sig blinda på de något imponerande siffrorna.
Under dessa två säsonger har vi försökt komma underfund med vad det kan bero på att han bränner såpass mycket målchanser. Nu har han tydligen själv gjort ett försök med tröja nr 11, med ett mer eller mindre lyckat resultat.
Den annars väldigt målfarliga Haris brännde även han ett par lägen idag. Vi antar att han får behålla nr 11 för Sean..

Nu blir det en utekväll med öl och gott sällskap, vi önskar Sean en trevlig hemmakväll då han inte får följa med för frugan...

/ J

P.S Förlåt Sean för att det blev mycket om dig idag, men du är ett lätt offer hahahah

Forza Bosona!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0