Bowling och utomhusträning

Lördagkvällen spenderade Bosona med bowling och öl. Självklart skulle hela kvällen vara en tävling men något resultat har vi på bloggen inte tillgänligt för tillfället.
Rykten säger dock att Ermin 'Kaká' Aganovic hade sex strikes efter varandra, en väldigt imponerande bedrift.
Dessutom har vi på bloggen fått uppgifter om att Sean Grebovic blev totalt dominerad utav Jasmin Hrvat, något som ingen rynkar på pannan åt.
Det ska även nämnas att årets unga nyförvärv Dzani Hodovic slutade på en solklar sistaplats och får hämta vatten resten utav säsongen.


Ikväll gör FC Bosona sin första utomhusträning för 2011. De flesta är väldigt taggade trots det tråkiga vädret men håller sig regnet borta ska det bli ett härligt pass, i plusgrader trots allt. Nu börjar allvaret...




/ J

Forza Bosona!

Kommentarer
Postat av: Ado

äääää.. jag tycker det är lite för klent att ledningen inte annonserat ut vinnaren utav den prestigefulla Bowling-Tävlingen... Tycker att man iaf borde nämna att vinnaren vann hela turneringen och slog ut Darmin tillexempel och Asmir o "Kaka" som gjorde 6 strike på raken.. Tycker även att det inte skulle vara fel med en vinnarbild :D men det är vad jag tycker :D puss på er :D

2011-01-19 @ 14:31:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0