Bloggen tycker till!

Vi här på bloggen tycker att det är dags att ta upp ett seriöst ämne. Eftersom att FcB är ute på en hel del turneringar utanför göteborg samt är på en del lagfester, tycker vi här på bloggen att det är dags att hjälpa till. Det må vara sant att Bosona jobbar som ett lag på plan. Där alla springer för varandra disciplinerat och taktiskt i 95min. Men allting försvinner när vi festar. Tendenser av detta märks t.o.m. ibland på plan. Jag ska inte nämna några namn (Sean) men varför tror ni en viss spelare gjorde c.a 30 mål förra säsongen? Jo, därför att han inte tycker om att passa.

Då det går så bra för oss här i bloggen vid varje lagfest tänkte vi börja "passa".

I detta inlägg ska vi bara gå igenom en enkel grundstomme nämligen: Wingman!
Det betyder att man ska jobba två och två under kvällen med den enkla principen press och understöd. Genom att täcka av ytor hjälper man varandra att enklare få med sig någon hem.
Om du känner dig osäker över vem av grabbarna du ska använda som Wingman bör du tänka på dina egenskaper på plan. Då de även representerar dig utanför, d.v.s ska du välja någon som kompletterar dig. Är du snabb väljer du Eldin, är du lång väljer du Stanko, är du uppenbar väljer du Ermin osv.

Hoppas att ni har lärt er något!


Vi dör tillsammans!

/N
Forza Bosona!

Kommentarer
Postat av: Tin

hahahaha är du uppenbar väljer du Ermin hahahaah crazy!

2011-01-26 @ 11:00:41
Postat av: Tin

hahahaah är du uppenbar så väljer du Ermin hahahaha crazy!

2011-01-26 @ 11:01:33
Postat av: Ermin

Börjar att gilla den här bloggen mer och mer jazz ;)

2011-01-27 @ 01:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0